1ko F2017 Munduko Txapelketa - Bahrain Sari Nagusia Sakhir-en: Rai eta Sky-en telebista-programak - 1 Formula
1. formula

Il Bahrain Sari Nagusia - Hirugarren proba F1 mundua 2017 galdu beharreko topaketa da: ez bakarrik denboraldiko gaueko lehen lasterketa delako, baita urteko lehen zuzeneko lasterketa delako ere. Rai (eta gainera Zerua, behean aurkituko duzu Telebistako ordua).

Ekialde Hurbileko lasterketan - denboraldiko debuta Pascal Verhlein, itzuli zen garbi lesionatu ondoren, gure baimena eman zuen Antonio Giovinazzi lasterketa urteko lehen bi Sari Nagusiak - berriro ikusiko dugu arteko duelu bat Lewis Hamilton e Sebastian Vettel.

F1 2017 - Bahrain Sari Nagusia Sakhir-en: zer espero

Il katean di sakhir – egoitza Bahrain Sari Nagusia - Balaztaketa zorrotza eta azelerazio zorrotza dituen pista bat da. Garrantzitsua da hemen ondo hastea: azken bost edizioetan lehen lerrotik hasitakoek beti irabazi dute.

Asiako Zirkuituak lasterkari eta auto azkarrenak omentzen ditu: azken bost Sari Nagusietan podiumaren gorenera igo zirenak. sakhir irabazi F1 Mundua... Jarraian aurkituko dituzu egutegia - Sari Nagusia di 1 formulaondoren Telebistako ordua su Rai e Zerua eta gure iragarpena.

F1 2017 - Sakhir, egutegia eta ordutegiak Rai eta Sky TV-n

14ko apirilaren 2017a, ostirala

13:00 1. libre entrenamenduak (Rai Sport-en eta Sky Sport F1-en zuzeneko igorpenak)

15ko apirilaren 2017a, larunbata

17:00 Sailkapena (zuzeneko streaming Rai 2 eta Sky Sport F1)

16ko apirilaren 2017a, igandea

17:00 Lasterketa (zuzenean Rai 1-en eta Sky Sport F1-en)

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton asko maite Bahrain Sari Nagusia: To sakhir Britainiar pilotua Mercedes bi garaipen, bost podium orokor eta bi pole position lortu ditu azken bi edizioetan.

Zazpi podium jarraian egin ostean, Shanghairen arrakasta errepikatzeko gogo handia du, eta, gure ustez, lortuko du.

2. Sebastian Vettel (Ferrari)

Honekin funtzionatzen duenetik Ferrari Sebastian Vettel inoiz ez da podiumean egon sakhir baina Bahrain Sari Nagusia bi garaipen, hiru podium eta bi pole position ditu.

Txirrindulari alemaniarra sasoi bikainean dago (hiru podium jarraian eta zazpi top-5 lehiatu zituen bere azken zazpi Sari Nagusietan) eta gure ustez podiumarekin eta txapelketarako borrokan jarraitzeko puntu garrantzitsuekin pozik geratuko da. F1 mundua 2017.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ondo zainduta Marchionne Shanghain esnatzeko balioko du Kimi Raikkonen (bederatzi hilabete baino gehiago daramatza podiumera igo gabe)?

Gure ustez, bai. Pilotu finlandiarrak bikaintasun aukera ona du pistan, eta azken bost lasterketetan zortzi podium eta lau txapeldunorde lortu ditu.

Erlojua: Daniel Riccardo (Red Bull)

Riccardo ezinbestekoa dugu podiumera igotzea: ia urte erdi faltan egon den “hiru onenen artean” postua berreskuratu eta galdutako denbora berreskuratu. F1 mundua 2017 Verstappen burkidearen aurka, dagoeneko 13 puntuko distantziara.

sakhir hala ere, hau ez da erredentziorako lekurik egokiena: gidari australiarra zezen gorria, izan ere, ez zuen inoiz podiumera igo Bahrain.

Jarraitu beharreko taldea: Ferrari

La Ferrari Bottas ez oso egokia erabil dezake berriro liderra itzultzeko F1 mundua 2017 Mercedes baino goragoko diseinatzaileak.

Helburua Kavallinoren eskura (Raikkonen pistan berriro sendo jartzen bada), pistako lau garaipen lortu berri ditu. Bahrain Sari Nagusia.