F1 2018 - Hungariako Sari Nagusia: Hamilton berriro, Mercedes berriro - 1 Formula
1. formula

Lewis Hamiltonek (Mercedes) Hungariako Hungariako Sari Nagusia irabazi zuen Ferrari Vettel eta Raikkonen aurretik.

Espero genuen bezala Lewis Hamilton (Mercedes) irabazi zuen Hungariako Sari Nagusia Guztiak"Hungaroring Aurrera Ferrari di Sebastian Vettel e Kimi Raikkonen.

Pilotu britainiarrak lasterketetan lidergoa finkatzeko aukera eman zion arrakasta. F1 mundua 2018... Eskerrik asko ere kamarada Valtteri Bottas, lasterketaren lehen hiru laurdenetan ondo defendatu zuen arerioen erasoen aurka, baina egileak bi kontaktu "txarregi"ren finalean: bata Vettelen aurka eta bestea Ricciardoren aurka - eta horrek hamar segundoko zigorra ekarri zuen.

1ko F2018 Munduko Txapelketa - Hungariako Sari Nagusiaren txostenak

Sebastian Vettel (Ferrari)

Bigarrena, dena den: puntuazioan eta pit stopean denbora gehiegi galdu zen arren, Bottasekin harremanetan jarri eta ondoezik sentitu arren pneumatiko ultra bigunak bigarren zatian Hungariako Sari Nagusia. Sebastian Vettel urtean ez du akatsik eginHungaroring bakarra euri sailkapenean, horrek merezitako garaipena etxera eramatea galarazi zion: Alemaniako gidariarentzat, egindako azken lau lasterketetako hirugarren podiuma da.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Un Hungariako Sari Nagusia ezin hobea Lewis Hamilton, gero eta aginteago F1 mundua 2018... Bere ezkutari lanari esker, Bottasek bere azken bost sari nagusian hirugarren garaipena nahiko erraz irabazi du. Hala ere, atzo euria egin izan ez balu sailkapenean, beste lasterketa bati buruz ariko ginateke: larunbatean, eguraldi lehorrean, Ferrari garaiezinak ziren.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Nork esan du hau Hungariako Sari Nagusia ezin duzu aurreratu? Guztia 'Daniel Riccardo hungaroring 12. postuan hasi zen, 16. postuan amaitu zuen kontaktuan hasieran, itzulera bikaineko protagonista izan zen, Bottasek ukitu zuen eta hala ere Finlandiako gidaria aurreratzea lortu zuen zezen gorria laugarren postuan suntsituta. Jarraian seigarren lasterketa podiumetik jaitsi zen, baina zer lasterketa ...

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Distira bakarra Kimi Raikkonen gertatu zen hasieran (arrakastarik gabe) Bottas gainditzen saiatu zenean Vettel taldekideari bidea egin aurretik. Ezbaian jarri zen Hungariako Sari Nagusia gaixotasun larria (urik gabe) eta zuhur diskrezionalki bosgarren podiuma hartu zuen: 2007az geroztik gertatu ez den gertaera ("Iceman" -ek irabazi zuen munduko titulu bakarraren urtea).

Ferrari

Alde batetik, beste bi auto podiumean (hirugarren aldiz azken lau Sari Nagusietan), bestetik, lasterketa galdu (ere) boxetan, pit stop luzeegi baten ondorioz. IN Hungariako Sari Nagusia le Ferrari oso azkarrak ziren, baina aurreraHungaroring zaila da beti ondo pasatzea denen aurrean ez bazaude.