1ko F2017 Munduko Txapelketa - Espainiako Sari Nagusia Bartzelonan: Sky eta Rai telebista saioak - 1 Formula
1. formula

Il Espainiako Sari Nagusia a Barcelona - bosgarren etapa F1 mundua 2017 - egunean emango da zuzentzeko su Zerua и geroratua on Rai (behean aurkituko duzu Telebistako ordua).

In Katalunia Sebastian Vettel denboraldiko hirugarren garaipena etxera itzultzen saiatuko da arerioekiko abantaila handitzeko (batez ere Lewis Hamilton) eta, gure ustez, arrakasta izateko behar duzun guztia dauka.

F1 2017 - Espainiako Sari Nagusia Bartzelonan: zer espero

Il katean di Barcelona – egoitza Espainiako Sari Nagusia di F1 – hemen ez dago txirrindularientzako sekreturik: hemen egiten dira neguko proba gehienak. Iberiar zirkuituak bira azkarrak ditu eta denbora asko eskatzen du. bus: pit stop asko espero.

Zaila da Kataluniako lasterketa nork irabaziko duen aurreikustea: azken hamar lasterketetan, hamar gidari desberdin (bost auto desberdin gidatzen dituztenak) igo dira podiumeko goiko aldera. Jarraian aurkituko dituzu egutegia - Sari Nagusia di 1 formulaondoren Telebistako ordua su Zerua e Rai eta gure iragarpena.

F1 2017 - Bartzelona, ​​Rai eta Sky-en egutegia eta telebista-programak

12ko maiatzak 2017, ostirala

10: 00-11: 30 Doako entrenamendu 1 (zuzenean Sky Sport F1-en, 14: 30an atzeratua Rai Sport-en)

13ko maiatzak 2017, larunbata

14: 00-15: 00 Sailkapena (zuzenean Sky Sport F1-en, 19: 20etan atzeratzea Rai 2-n)

14ko maiatzaren 2017a, igandea

14:00 Lasterketa (zuzenean Sky Sport F1-en, 21:05 atzerapena Rai 2-n)

1. Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel bost podiumeko segidan itzuli zen: goia mantendu nahi du F1 mundua 2017 eta bat erabil dezake Ferrari azkarra eta orekatua.

Gidari alemaniarren aurrekariak Espainiako Sari Nagusia? Irabazi bat, lau podium orokorrean (horietatik bi hirugarren postu azken bi edizioetan) eta zero pole.

2 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton in Espainian garaipen bat, bi pole position eta lau podium lortu zituen. Honetarako balio du Mercedesgainera, beti lehenengo ilaratik hasi zen.

Txirrindulari britainiarrak Errusian izandako jokaldi aspergarria berreskuratu behar du, baina oraindik azkarra eta koherentea da, azken 5 lasterketetan lehen bost postuetan amaitzeko gai dena.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

в Espainiako Sari Nagusia podiuma ulertuko dugu  Kimi Raikkonen Errusian balentria iheskorra izan zen, edo Icemanek hori benetan ulertu bazuen Ferrari putz egiteko emaitzak behar ditu World Eraikitzaileak Mercedes.

Gidari finlandiarrak asko maite du Barcelona: bi garaipen, bi pole position eta bost podium.

Erlojua: Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas Errusian irabazi zuen, baina gure ustez Katalunian pozik egongo da taldearen puntu preziatuak etxera eramaten baditu Mercedes.

Azken hiru Sari Nagusietan jokatu zen Barcelona Finlandiar gidariak beti zeharkatu du helmuga lehen bost postuetan: jarraitutasuna.

Jarraitu beharreko taldea: Ferrari

La Ferrari ez du irabazten Espainian 2013etik aurrera.

Hala ere, gure ustez, amaieran GP di Barcelona – Pista onuragarriagoa Maranello taldearentzat – Cavallino berriro ere eraikitzaileen sailkapenaren buru izango da. F1 mundua 2017.