F1 2018 - TV Channel Schedule Azerbaijango Sari Nagusia - 1 Formula
1. formula

Il Azerbaijaneko Sari Nagusia a Baku - laugarren proba F1 mundua 2018 - egunean emango da zuzentzeko su Zerua и geroratua su TV8 (behean aurkituko duzu Telebistako ordua).

Estrategiaren arabera erabakiko al da Munduko Kopako Europako lehen itzulia -Australian, Bahrainen eta Txinan bezala? Gehiago litekeena …

F1 2018 - Azerbaijango Sari Nagusia: zer espero

Il katean di Baku – egoitza Azerbaijaneko Sari Nagusia – Hiriko ibilbidea izan arren, oso azkarra da. Lasterketa baten azken emaitzan eragina izan dezaketen bi elementu daude: beroketaren zailtasuna. bus eta sarrera litekeena segurtasun autoa.

Iaz irabazi genuen lasterketa eroa ikusi genuen Riccardo и Lantzaren ibilaldia hirugarren postuan ere: zer gertatuko da igandean? Jarraian aurkituko dituzu egutegia - Sari Nagusia di 1 formulaondoren Telebistako ordua su Zerua e TV8 eta gure iragarpena.

F1 2018 - Baku, egutegia eta telebistako programak Sky eta TV8-n

27ko apirilaren 2018a, ostirala

11: 00-12: 30 Doako entrenamendu 1 (Live on Sky Sport F1)

15: 00-16: 30 Doako entrenamendu 2 (Live on Sky Sport F1)

28ko apirilaren 2018a, larunbata

12: 00-13: 00 Doako entrenamendu 3 (Live on Sky Sport F1)

15: 00-16: 00 Sailkapena (zuzenean Sky Sport F1en, 20: 00etan atzeratu da TV8an)

29ko apirilaren 2018a, igandea

14:10 Lasterketa (zuzenean Sky Sport F1en, 21: 00etan atzeratu TV8an)

F1 - Azerbaijango GP zenbakiak 2018

KATEAREN IRAUPENA: 6.003 m

IZENA: 51

ERREKORDA PROVA: Lewis Hamilton (Mercedes F1 W08 EQ Power+) – 1'40” 593 – 2017

ERREKORDA GARAN: Sebastian Vettel (Ferrari SF70H) – 1'43” 441 – 2017

DISTANTZIA ERREKORDA: Nico Rosberg (Mercedes F1 W07 Hybrid) - 1h32'52"366-2016.

F1 - Azerbaijango GP 2018rako iragarpena

Hurrengo komandoa: Mercedes

Kasu bitxia Mercedes, arduraduna F1 mundua 2018 baina oraindik garaipenik ez.

Iaz bigarren postuan amaitu zuen Azerbaijaneko Sari Nagusia eta aurten, gainera, aukera bikainak ditu leku bikainak lortzeko (orain arte Izarrak munduko lidergoa irabaztea ahalbidetu dutenak).