F1 2018 - Channel Schedule Bahrain Grand Prix - 1 Formula
1. formula

Telebistako programak (zuzenean Sky-n eta aurrez grabatutako TV8-n) Bahrain Sari Nagusia Sahiran, 1ko F2018 Munduko Kopako bigarren itzulia

Il Bahrain Sari Nagusia - bigarren fasea F1 mundua 2018 Programan sakhir - egunean emango da zuzentzeko su Zerua и geroratua su TV8 (behean aurkituko duzu Telebistako ordua).

Denboraldiko lehen lasterketan Gauekoa arteko dueluaren bigarren ekintzaren lekuko izango gara Sebastian Vettel e Lewis Hamilton: urte osoan iraungo duen erronka erronka.

F1 2018 - Bahrain Sari Nagusia: zer espero

On katean di sakhir – egoitza Bahrain Sari Nagusia, bigarren froga F1 mundua 2018 - lan egingo du Gauekoa argiztapen artifizialarekin.

Le sailkatuek garrantzitsuak dira aurreko hamahiru aldiz irabazlea beti lehenengo bi ilarrekin hasten zelako. Jarraian aurkituko duzu egutegia Sari Nagusia 1 Formula, Gli Telebistako ordua su Zerua e TV8 eta gure iragarpena.

F1 2018 - Sakhir, egutegia eta telebistako programak Sky eta TV8-n

6ko apirilaren 2018a, ostirala

13: 00-14: 30 Doako entrenamendu 1 (Live on Sky Sport F1)

17: 00-18: 30 Doako entrenamendu 2 (Live on Sky Sport F1)

7ko apirilaren 2018a, larunbata

14: 00-15: 00 Doako entrenamendu 3 (Live on Sky Sport F1)

17: 00-18: 00 Sailkapena (zuzenean Sky Sport F1en, 23: 15etan atzeratu da TV8an)

8ko apirilaren 2018a, igandea

17:10 Lasterketa (zuzenean Sky Sport F1en, 21: 30etan atzeratu TV8an)

F1 - Zenbakiak Bahrain Sari Nagusia 2018

KATEAREN IRAUPENA: 5.412 m

IZENA: 57

PROBEN ERREKORDA: Valtteri Bottas (Mercedes F1 W08 EQ Power+) – 1'28” 769-2017.

ESTAZIOKO ERREKORDA: Pedro de la Rosa (McLaren MP4-20) – 1'31” 447 – 2005

DISTANTZIA ERREKORDA: Fernando Alonso (Renault R25) - 1h 29'18 "531 - 2005

F1 - Bahrain Sari Nagusia 2018ko iragarpena

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lau sari nagusi jarraian garaipenik gabe, baina kotxerik azkarrena eskuetan duela jakinda F1 mundua 2018 (of Mercedes): Lewis Hamilton faborito izaten jarraitzen du Bahrain Sari Nagusia.

A. munduko txapeldunaren aurrekariak. sakhir? Bi garaipen, bi pole position eta sei podium lortu (azken lau edizioetako lau barne).

2. Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel sasoi bikainean dago bere azken hiru lasterketetan bi garaipen eta hiru podium lortuta.

Gidari alemaniarrak frogatu nahi du sakhir –hiru garaipen, lau podium eta bi pole lortu zituen zirkuitua– Melbourneren arrakasta estrategia hutsari baino gehiagori esker izan zela. Ferrari baina, gure ustez, nekez lortuko du berriro Hamiltoni irabazi.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

Lau podium azken bost Sari Nagusietan: aspaldi ikusi gabe Kimi Raikkonen beraz, etengabe. Iraungo al du?

Iceman ez zen inoiz irabazi Bahrain Sari Nagusia baina podiumean zutik zegoen sakhir zortzi aldiz. Harengandik beste hit bat espero dugu "lehen hiru" artean.

Erlojua: Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas gaizki hasi F1 mundua 2018 Australiako 8. postuarekin eta, gure ustez, ezin du podiumera igo ere egin Bahrain.

Finlandiako gidaria Mercedes ez zaio asko gustatzen sakhir: Bere emaitzarik onena iazko 3. postua izan zen.

Jarraitu beharreko taldea: Ferrari

La Ferrari bikaina izan zen Melbournen eta ekartzeko aukera ona dago Bahrain Sari Nagusia bi eserleku bakar podiumean. Momentuz, bost Grand Prix lasterketa daude jarraian, eta horietan gutxienez kotxe bat dago «lehenengo hiru» artean, eta serie hau jarraitzera kondenatuta dago.

Von Cavallino a sakhir bost garaipenez hitz egin: hau lagunarteko zirkulu gorria da.